Рапърът Констадин Кобаков - Кобака (40 години) от Пазарджик е

...
Рапърът Констадин Кобаков - Кобака (40 години) от Пазарджик е
Коментари Харесай

Рапърът Кобака от Гумени глави и приятелката му са задушените в гараж в Пловдив

Рапърът Констадин Кобаков - Кобака (40 години) от Пазарджик е мъжът, открит мъртъв в гараж на кооперация в пловдивския квартал " Христо Смирненски ", заяви TrafficNews.bg. Той и приятелката му през днешния ден сутринта бяха открити мъртви в гараж на ул. " Рая ". Момичето, което е било с него, е 34-годишна пловдивчанка. Тя е фамилна, с две деца, двамата са имали извънбрачна връзка.

Според първичния оглед повода за гибелта е задушаване. Трагедията се е разиграла в петък. От тогава никой от околните им няма връзка с тях. 

В неделя сутринта бащата на Кобака - пазарджишкият предприемач Асен Кобаков, дошъл в Пловдив и отворил гаража на жилището на ул. " Рая ", който единствено преди месец подарил на сина си. Натъкнал се на ужасяващата панорама. Минути по-късно на място пристигнали служители на реда, които почнали следствие. 

Кобака и момичето се срещнали преди няколко месеца по интернет.  Бащата на Костадин допуска, че е пристигнал да й покаже новото жилище. То обаче било незавършено и двамата се усамотили в гаража. " Няма пояснение по какъв начин се е стигнало до тук. Той разполагаше с пари, можеше да отиде където си изиска - хотел, апартамент... Просто недоумявам ", показа татко му пред кореспондент на TrafficNews.bg. В удостоверение на думите му, служителите на реда са разкрили в портфейла на рапара близо 5000 лв.. 

Кобака не е женен, нямал друга връзка. След като завършил с музикалната си кариера, влезнал в фамилния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил различен апартамент в Пловдив.  

Артистичната кариера на Костадин стартира още през 90-те. Като дребен танцува брейк при най-хубавия брейкаджия в България прочут с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера стартира през 1998 година когато записва първия си албум " Моят бизнес ", продуциран от " Гумени Глави " публикуван през 1999 година Тогава става член на група " Гумени Глави " с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. 8 месеца по-късно напуща групата и  започва независима кариера.

През 2000г. Кобака, пуска новия си план с  Д-р ПИТ, Джи Пи, М.О., ЕВИ и Иляна Събева - Росини. Записва с Мишо Шамара и Трой. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР