fakti.bgЕдно приложение, разработващо се вече няколко години има шанс да

...
fakti.bgЕдно приложение, разработващо се вече няколко години има шанс да
Коментари Харесай

Приложение намалява разхода на гориво с 30%

fakti.bg

Едно приложение, разработващо се към този момент няколко години има късмет да се появи на пазара и да помогне за доста намаляване на разхода на гориво на колите.

Разработчиците дават обещание да понижат разхода на гориво с една трета, като приложението поучава лидера по какъв начин да ръководи автомобила по-ефикасно. Automatica се свързва с хардуерния порт на колата и изпраща информация към смарт телефона на притежателя чрез bluetooth.

Данните за маршрута се събират от GPS-а на телефона и се проучват. Automatica обработва информацията в действително време и алармира, когато лидерът кара прекомерно бързо, стопира внезапно или натиска педала на газта излишно мощно.

Приложението може също да уведомява службите при положение на случай и да показва местоположението, изпращайки в това време малко текстово известие до околните на водача.

Automatica събира и информация за положението на мотора. Ако индикацията " check engine " светне, устройството разчита кода за неточност и дешифрира смисъла му. Уредът работи с коли, създадени след 1996 година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР