Нанси Синатра - първата от четирите съпруги на певеца и

...
Нанси Синатра - първата от четирите съпруги на певеца и
Коментари Харесай

Почина Нанси Синатра - първата съпруга на певеца Франк Синатра

Нанси Синатра - първата от четирите съпруги на артиста и артист Франк Синатра и майка на трите му деца, умря на 101-годишна възраст, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Майка ми умря спокойно на 101-годишна възраст ", оповести на страницата си в Туитър щерка й, която също се споделя Нанси Синатра.

Майка й бе омъжена 12 години за една от най-големите звезди на 20-и век. Франк Синатра се е снимал в редица блокбастъри, като "Оттук до вечността " и "Момчета и кукли ", а като артист е прочут с осъществяването на именити песни, измежду които "New York, New York ".

Двамата са родом от Ню Джърси и имат три деца. Развеждат се, откакто Франк има редица извънбрачни връзки, които стават обществено притежание. Той се оженва за холивудската актриса и секс бомба Ава Гарднър единствено 10 дни след развода си с Нанси Синатра. Нанси и Франк обаче остават близки другари до неговата гибел от инфаркт през 1998 година на 82-годишна възраст. Нанси не се омъжва наново и води спокоен и спокоен живот в Бевърли хилс, Калифорния, като концентрира вниманието си върху благотворителна активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР