Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция.

...
Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция.
Коментари Харесай

Пострадала при пътен инцидент ще съди АПИ

Пострадала при пътен случай от Бургас ще съди Пътната Агенция. Според Михаела Иванова, злополуката с колата ѝ е породена от изскочило диво прасе на автомагистралата. От АПИ обявиха, че на посочената дата и място не е имало пътен случай с животно.


23-годишната Михаела Иванова пътува от София за Бургас с двама другари на 26 ноември. Инцидентът става към 30 км преди Бургас, към среднощ. Жената твърди, че пред колата изскочило диво прасе.
Михаела Иванова: Нямах време за никаква реакция, колата се удари в мантинелата, като пукам предна гума и се завъртам три пъти в канавката. Ето тука тъкмо, има си отпечатъци. 10 Като спря колата да се върти се молех всички да са живи и здрави.
От Пътната организация настояват, че не е имало случай с животно. Според полицията в Бургас и районното в Камено, на същата дата и в същия час е имало случай с лека кола, за което е формиран протокол. На местопроизшествието не е намерено мъртво животно, няма и следи от ранено. Не са видяни и следи от прекосяването на животни през инсталираната оградна мрежа.

Бащата на потърпевшата твърди друго, откакто на идващия ден е направил оглед на мястото на случая.
Станислав Иванов: Ето тук има косми, тук вътре в гумата отново има, имаше доста, но аз ги изкарах, имам ги като материал.
Михаела и татко ѝ настояват, че оградата е била скъсана и след произшествието е сменена с нова. Работници в същия сектор споделиха, че няма дупки в мрежата.

Бащата на Михаела е безапелационен, че ще съди Пътната организация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР