Вицепремиерът е в Пампорово за откриването на 21-ия Интерски Конгрес,

...
Вицепремиерът е в Пампорово за откриването на 21-ия Интерски Конгрес,
Коментари Харесай

Политиката Спря! Думите На Томислав Дончев Отекнаха Навред Като Шокова Вълна! Съобщи, Че Ще Има

Вицепремиерът е в Пампорово за откриването на 21-ия Интерски Конгрес, който е под негов патронаж. Спортът е стопанска система, бизнес, даже интернационална политика, съобщи при откриването Томислав Дончев, представен от Българска телеграфна агенция.

С семейството на Интерски Конгреса съгласно Томислав Дончев се насочва обръщение какъв брой положително място е България, в това число и за зимни спортове.

Спортният министър Красен Кралев дефинира откриването на Конгреса като прелестен празник. Събитие от подобен мащаб подрежда България измежду страните, които са най-силни в зимните спортове като Австрия, Швейцария, Италия, Франция, Съединени американски щати, съобщи на собствен ред министър Кралев. Той добави, че над 1100 ски инструктори от целия свят си дават среща в Пампорово и България, с цел да споделят най-новите достижения и технологии в ски промишлеността.

Министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че зимният туристически сезон протича добре макар данните за известни съмнения. Обобщената информация за декември и януари демонстрира спад от 3.7 % във връзка с задграничните туристи, само че 5.8 на 100 растеж на нощувките. Общо 865 хиляди задгранични туристи са посетили страната ни през тези два месеца. Данните съгласно министър Ангелкова демонстрират, че от ден на ден от туристите, които посещават страната ни, я избират за по-дълъг престой. Очакваме тази наклонност да се резервира и да имаме повече осъществени нощувки, добави министърът на туризма.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР