Лидерът във Висшата лига Ливърпул записа 14-а победа в първите

...
Лидерът във Висшата лига Ливърпул записа 14-а победа в първите
Коментари Харесай

Победа №100 за Клоп и клубен рекорд за "Ливърпул"

Лидерът във Висшата лига " Ливърпул " записа 14-а победа в първите си 15 мача от началото на сезона във Висшата лига. " Червените " завоюваха с 5:2 градското дерби с " Евертън " и по този метод усъвършенстваха клубния си връх от 32 следващи мача без загуба на " Анфийлд " в шампионата.

Успехът против " карамелите " бе под номер 100 за Юрген Клоп във Висшата лига.

Победата бе 95-а за " Ливърпул " в 234-ия конфликт сред " червени " и " сини ". Това бе 20-и следващ мач сред двата отбора, в който " Евертън " не съумя да завоюва.
" Манчестър Юнайтед " нанесе първа загуба на " Тотнъм " при Моуриньо Маркъс Рашфорд вкара и двата гола при успеха с 2:1
Препълните трибуни на " Анфийлд " се любуваха на цели седем гола, като шест от тях паднаха още преди почивката. Това се случи за пръв път в мач на " Ливърпул " в ерата на Висшата лига.

Клоп бе направил много промени в титулярния си състав. Заради наказването на Алисон на вратата бе Адриан. Освен това Джердан Шакири, Адам Лалана, Джеймс Милнър и Дивок Ориги, които нормално се включват като запаси, стартираха от първата минута.

До 17-ата минута домакините към този момент водеха с два гола след попадения на Дивок Ориги и Джердан Шакири. И двете попадения бяха след асистенции на Садио Мане.

Снимка: Getty Images

В 21-ата минута гостите понижиха след удар на централния бранител Майкъл Кийн.

Само 10 по-късно Ориги вкара втория си гол. Той пое по брилятен метод 60-метров пас на Деян Ловрен и с второто си допиране трансферира вратаря за 3:1.

Снимка: Getty Images

Мане ознаменува следващия си мощен мач с гол в 45-ата минута, а в добавеното време Ричарлисон понижи за 4:2.

През втората част Мане пропусна няколко страхотни положения, преди в 89-ата минута Вайналдум да оформи крайното 5:2 след третата асистенция в мача на Мане.

" Ливърпул " резервира задатъка си на върха в класирането, като е на 8 точки пред втория " Лестър " и на 11 пред първенеца " Манчестър Сити ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР