Във връзка с инцидента с Ренета Инджова е образувано досъдебно

...
Във връзка с инцидента с Ренета Инджова е образувано досъдебно
Коментари Харесай

По случая с Ренета Инджова бе образувано досъдебно производство

Във връзка с случая с Ренета Инджова е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 129, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс, в 05 РУ- Столична дирекция на вътрешните работи. Същото се организира под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия и дейности по следствието е открито, че госпожа Инджова е откарана с таксиметров автомобил, съпроводена от М.Р и Е.Ш., в „ Пирогов “. Същата е пристигнала в 10.20 часа на 01.08.2020г. в болничното заведение. При прегледа се е оплакала от болежка в китката на лявата ръка и болежка в региона на левия гален. При снемане на анамнеза в лекарския кабинет декларира, че е паднала на улицата, където си е наранила ръката, по-късно е добавила, че е блъсната.

Ренета Инджова с спорни показания за случая

При надзорен въпрос, че в случай че е жертва на закононарушение, би трябвало да се уведоми дежурния служител на реда в „ Пирогов “, госпожа Инджова е декларирала, че е паднала на стълбището, което е отразено и в амбулаторния лист /падане по стълби/. След извършени прегледи и направени рентгенови фотоси е открито строшаване в региона на лява гривнена става, като е осъществена операция слагане на гипсова шина. За болката в глезена е открито, че няма строшаване и е предложено студени компреси и обезболяване. Г-жа Инджова е напуснала болничното заведение към 11.20 часа на 01.08.2020г.

Ренета Инджова е нападната през вчерашния ден и е със счупена китка

На 01.08.2020г. към в 18.15 часа в 05 РУ- Столична дирекция на вътрешните работи е подаден сигнал от лицето Д.М., че госпожа Ренета Инджова, живуща в гр. София, ж.к. „ Хаджи Димитър “, е претърпяла случай, при който си е счупила китката на лявата ръка. От видеозаписите, открити досега, в региона на местопроизшествието не е открито лице с подаденото изложение. Не са открити очевидци очевидци на действието. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР