България надигра с 3:0 гейма Куба в мач №4 от

...
България надигра с 3:0 гейма Куба в мач №4 от
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Полша е много силен съперник, няма какво да се заблуждаваме

България надигра с 3:0 гейма Куба в мач №4 от група D на международното състезание по волейбол и се класира за идната фаза на шампионата. След срещата селекционерът Пламен Константинов приказва за успеха и идната борба с Полша.

" Най-важното е, че изиграхме три гейма в един темп, на един мирис, без да върнем газта. Това, което не вършим постоянно. За мен това е хубава индикация, че момчетата са стимулирани и имат предпочитание да излезем в един мач с Полша и да се опитаме да решаваме всичко там.  България - Куба 3:0 @@@

Полша е доста мощен противник, няма какво да се заблуждаваме. Много сериозен тим, само че имаме своите шансове като домакини. Ако създадем една чиста победа ставаме първи, в случай че те завоюват против Иран. С геймовете сме най-добре от всички с тези три чисти победи. Ако изобщо се стигне до геймове.

Мачът с Полша ще е напълно различен. Няма да има нищо общо с този с Куба. Ще бъде доста тежко. Това, което най-вече ме радва е мощният мач на Ники Учиков. Може би и той имаше потребност от това нещо. Години не е играл в националния тим и от време на време човек последователно намира повече убеденост. Поздравления за него, направи доста постоянен и сериозен мач. Надявам се да държи този темп и за мача с Полша.
 България - Куба 3:0 @@@
Мачът с Иран просто не ни излезе, най-много сервисът и от там ни се загуби цялата игра. От там изгубихме убеденост. Можеше да го изиграем и по друг метод. Но при 13-10, в случай че не се беше контузил Скримов, не се знаеше дали нямаше да го вкараме в тайбрек. Имахме възможностите, само че ги изпуснахме. Няма какво да мислим какво е станало. То към този момент е реалност, можем единствено да си извадим заключения. Сега имаме да мислим единствено и само за мача с Полша. Не ни интересува нищо друго. ", съобщи Константинов пред Sportal.bg .
+55
Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!! СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - КУБА 3:0 - ТУК!!!


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР