Сделката на САЩ с Великобритания за периода след Брекзит зависи

...
Сделката на САЩ с Великобритания за периода след Брекзит зависи
Коментари Харесай

Пелоси: Сделката с Лондон след Брекзит зависи от въпроса за ирландската граница

Сделката на Съединени американски щати с Англия за интервала след Брекзит зависи от въпроса за ирландската граница . Не може да се стигне до такава договорка, без казусът да откри решение. За това предизвести ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси, представена от Politico.eu.

Тя направи изказването пред депутатите на Народното събрание в Дъблин, Ейре, където изрече поддръжка за ирландците и от двете камари на Конгреса, както и от партиите на републиканците и демократите.

Pelosi reaffirms U.S. support for Ireland amid Brexit impasse https://t.co/7X0a3h3Bxy
— Peril Of Africa (@perilofafrica) 17 април 2019 година

Припомняме, че ирландската граница бе един от най-трудните въпроси по време на договарянията сред Лондон и Брюксел. И Ейре, и Северна Ирландия упорстват да не се вкарва " твърда " граница.

Съединени американски щати също са срещу това, акцентира Пелоси и изиска да се съблюдава Споразумението от Разпети петък, което бе подписано на 10 април 1998 година, и постави завършек на насилието в Северна Ирландия, траяло 30 години.

Надяваме се, че договорката сред Съединени американски щати и Кралството няма да се провали, сподели още тя.
 Брекзит не може да бъде отсрочен след октомври, отсече Германия
Брекзит не може да бъде отсрочен след октомври, отсече Германия

" До октомври ще би трябвало да решат какво желаят "

Брекзит бе отлаган няколко пъти по искане на английското държавно управление, с цел да се обезпечи на английския парламент време да подписа съглашение за излизане от Общността.

Последната дата за краен период е 31 октомври.

Германският външен министър Хайко Маас настоя, че на Обединеното кралство не би трябвало да бъде предоставяно отсрочване на Брекзит след края на октомври .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР