Не съжалявам, много се гордеем, всички се радваме, че успяхме

...
Не съжалявам, много се гордеем, всички се радваме, че успяхме
Коментари Харесай

Оправданието за хорото в парк Рила: Заради емоцията беше, това са деца

Не скърбя, доста се гордеем, всички се радваме, че успяхме да покажем пъстротата на българските носии. Това съобщи Пламен Мирянов, лицето на фондация " Нашият дом е България ", която е уредник на към този момент прословутото хоро в народен парк " Рила " и езерото Близнака, като в началото информацията беше, че хора са влезнали в езерото Бъбрека.
Мисля, че го има в разрешителното – това сподели Мирянов по отношение на скандалната към този момент фотография, на която се вижда по какъв начин хора в носии влизат да играят хоро в едно от езерата на парк " Рила " . Никога в нашия проект не е влизал подобен миг, мигновено добави представителят на фондация " Нашият дом е България ". Това е страст , оправда той осъществяването, наричайки нарушителите " деца ". Мирянов съобщи, че би желал да се извини от името на всички ансамбли, взели участие в събитието. Събрахме се да се зарадваме в името на България, сподели още Пламен Мирянов.
Разбира се, ще променим метода, по който организираме такива събития, увери Мирянов. Попитан непосредствено от Нова телевизия дали е знаел, че не може да се влиза в езерата, той отговори с въпрос – има ли задоволително табели, само че добави, че при подписването на разрешителните е знаел, че езерата са предпазени. Постоянно съм виждал хора, които плуват в езерото , съобщи Мирянов. Той сподели и, че ще се гледат фрагментите, с цел да се посочи дали има връх за " Гинес ".
Според шефа на народен парк " Рила " Красимир Андонов е издадено само позволение за снимане на филм, като трябвало във кино лентата да има „ снимане на хора в национални носии”, както и стартирането на три балона, само че не и на хоро за връх на " Гинес ", изключително в някое от езерата на парка . Андонов изясни и, че хорото, което се видя на фотосите във Фейсбук, е изпълнено в езеро Близнака. Тези хора се били отделили от главната група.
Андонов увери и, че имало чиновници на парк " Рила ", като сподели, че чиновник бил на мястото на главното мероприятие и не схванал, че една група отишла на Близнака – това стана ясно от фотосите във Фейсбук. Директорът счита и, че езерото не е потърпевшо съществено от интервенцията с хорото. Той добави и, че сниманите в планина Рила джипове в действителност не са на територията на парк " Рила ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР