Министерският съвет одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на

...
Министерският съвет одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на
Коментари Харесай

Одобрени са допълнителни разходи по бюджетите на три министерства

Министерският съвет утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата за 2019 година в размер на 105 300 лева за сметка на плануваните средства по централния бюджет за 2020 година, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Средствата са нужни за възобновяване на осъществени разноски от Военномедицинска академия и Изпълнителна организация „ Военни клубове и военно-почивно дело “ за нормативно регламентирани действия и услуги на правоимащи лица по член 4, т. 4 от Закона за ветераните от войните на Република България и по член 16 от Закона за военноинвалидите и военнопострадалите.

По бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2020 година се утвърждават спомагателни разноски в размер до 10 000 000 лева Средствата са за финансово застраховане на подписани контракти за осъществяване на действия, свързани с издаването на българските персонални документи.

Вижте новите условия на мярката 60:40, която ще работи до 30 септември 2020 година

Правителството утвърди също по този начин спомагателни разноски по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2020 година за погашение на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическа интензивност, физическо образование, спорт и спортно-туристическа активност на държавните спортни учебни заведения за бюджетната 2020 година. Финансовите средства, нужни за подкрепяне на физическа интензивност, физическо образование, спорт и спортно-туристическата активност в държавните спортни учебни заведения за бюджетната 2020 година в размер на 7 425 лева, са в границите на разчетените за тази активност в централния бюджет средства за 2020 година С признатото държавно разпореждане ще се извърши смяна по бюджета на Министерството на младежта и спорта за актуалната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР