От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

...
От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май Луната се движи на луфт. Нищо значимо не предприемайте, не купувайте.

Луната е в символ Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Хората стават по-активни, по-екстровертни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и възприятията си. Сега е доста удобно за литературно творчество. Намалете страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Новата или погрешно разбраната информация ще ви докара до неправилни заключения.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:06ч на 24 май до 07:51ч на 25 май

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия.

Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща.

Добра е всяка работа, която е за богатството на фамилията. Днес не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако имате проблеми със ставите, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Секс – Време за интензивност в секса. Правете обич на необикновени места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

5 безоблачен ден - За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. В никакъв случай не би трябвало да се бездейства. Не би трябвало на никого да се опонира – нито на хората, нито на събитията. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР