За създадени фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук съобщи на

...
За създадени фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук съобщи на
Коментари Харесай

Областният управител Мирослав Петров сигнализира за фалшив профил в социалните мрежи

За основани подправени профили в обществената мрежа Facebook заяви на среща с представители на медиите регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров. Той сподели, че е подал сигнал за основани два подправени профила с неговото име в известната обществена мрежа, като сега те са употребявани за мнения, които в никакъв случай не са правени персонално от него или в качеството му на длъжностно лице.

Мирослав Петров съобщи, че в никакъв случай не е създавал персонален или в качеството му на регионален шеф профил в обществените мрежи: „ Създаден е подправен, неистинен профил във Facebook в качеството ми на регионален шеф. Официалният метод за връзка с медиите и обществото е през формалния уебсайт на Областна администрация, посредством ПР-а на Областна администрация и под формата на авансово оповестени конференции. Областният шеф има приемен ден, който е разгласен също на уеб страницата на Областна администрация. Там хората се записват и ние се приготвяме умело по тематиките. Всичко това, което излиза в този неистинен профил, е погрешно и не дава отговор на истината. Апелът ми е просто хората да не се подвеждат и в случай че имат някакъв съответен въпрос към Областна администрация или към мен, то това би трябвало да стане по метода, който към този момент загатнах. Освен това, аз нямам персонален профил “.

Областният шеф добави, че след първия подаден сигнал в обществената мрежа се е появил нов – също подправен профил, за който е употребена и фотография от формалния уебсайт на Областна администрация – Плевен. Според Мирослав Петров това приказва за „ някаква интензивност “ в избрана посока.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР