Търгът за организиране на мача между Кубрат Пулев и Дилиън

...
Търгът за организиране на мача между Кубрат Пулев и Дилиън
Коментари Харесай

Нови спънки пред мача Пулев - Уайт

Търгът за образуване на мача сред Кубрат Пулев и Дилиън Уайт още веднъж беше отсрочен. Както е известно, Международната боксова федерация (IBF) подреди провеждането на наложителен пердах сред двамата, който да дефинира формалния кандидат за купата в тази версия, която се държи от Антъни Джошуа.

По правилник на централата Пулев би трябвало да получи 75 % от приходите. Британецът, който е представляван от промоутъра на Джошуа - Еди Хърн, обаче желае сумата да бъде разграничена по равно - 50:50, което пък не е по усета на българина. Това наложи към този момент един път отсрочване на търга, а в този момент новият е плануван за 24 май.

Дотогава щабовете би трябвало да са се разбрали. Малко след излизането на новината за новото отсрочване, Пулев внимателно "захапа " мениджърите си, като показа своя остаряла обява в обществените мрежи. "Хубаво е тези, които ме съставляват, преди да подписват или удостоверяват каквото и да било, най-малко първо да ми се обадят ", гласи написаното от Кобрата.

"Проблемът е, че Пулев е втори в ранглистата и наградният фонд от търга ще се разпредели 75:25 в негова изгода. Това е недопустимо. Подадохме тъжба, която обаче бе отхвърлена ", разяснява към този момент Еди Хърн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР