Ще направим отново своите предложения в Изборния кодекс за изчистване

...
Ще направим отново своите предложения в Изборния кодекс за изчистване
Коментари Харесай

Нинова с горещи новини след заседание на БСП

Ще създадем още веднъж своите оферти в Изборния кодекс за изчистване на описите от мъртви души и в случай че ги отхвърлят - ясно е какво готвят наесен. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Шумен, където се организира съвещание на Изпълнителното бюро на партията.

Нинова уточни, че с премахването на машинното гласоподаване, се протяга ръка на демократичния и на транспарантния развой на гласоподаване в България. Според нея, по този метод се лишава правото на хората, обещано им по закон.

„ Смятам, че го вършат за манипулиране на изборите, тъй като машините не могат да подправят протоколи, да дописват мъртви души. Ние желаеме изчистване на описите от мъртви души, да се подсигурява видеонаблюдение, да остане машиното гласоподаване и редица други оферти, които сме давали по Изборния кодекс. Ще ги създадем още веднъж и се надяваме да този път бъдем чути и нашите оферти да бъдат признати.

Това ще бъде гаранция за демократични избори, в случай че още веднъж ги отхвърлят, изключително по отношение на описите с мъртви души, е ясно защо се готвят наесен “, разяснява Корнелия Нинова.

На въпрос дали ще повдигнат кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, Корнелия Нинова уточни, че ще се съобразят с решението на градската конференция, която ще се организира при започване на месец септември.

„ Засега текат конференциите в регионите и има изясненост по отношение на по- огромната част от районните кметове, конференциите към този момент ги издигнаха, предложиха и утвърдиха. Относно кметското място в София ще изчакаме решението на градската конференция “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР