54% от българите се определят като хубави, а 72% от

...
54% от българите се определят като хубави, а 72% от
Коментари Харесай

Над 50% от българите се мислят за хубави

54% от българите се дефинират като хубави, а 72% от тях настояват, че са удовлетворени от себе си, сочат данни от проучване на “Галъп интернешънъл “ за самочувствието, хубостта и полезностите по поръчка на “Жената през днешния ден “ и " Рубела Бюти “. Когато става дума за самоопределението " прекрасен ", мъжете съвсем се изравняват с дамите. 55% от българките считат за себе си за хубави и съвсем толкоз – 53% – от българските мъже.

57% признават, че през днешния ден е по-важно по какъв начин изглеждаш, а не какъв брой си интелигентен. 58% споделят, че за красивите хора всичко наподобява по-лесно. Но да се чувстваш добре със себе си е най-важното – с цел да си хубав в очите на другите, би трябвало да си хубав в своите очи, сочат данните от изследването.

Според изследването не (само) властта и парите, даже и освен външният тип, те вършат прелъстителен. Например, една трета от българите се съгласяват с изказванието, че по-богатите хора наподобяват и по-красиви, само че две трети го отхвърлят. 22% пък считат, че хората с повече власт наподобяват по-красиви. 68% обаче са на противоположното мнение, останалите не могат да преценяват. Интелектът притегля (72% от запитаните считат така; измежду висшистите процентът е по-висок), добротата приобщава (според 82% от българите). Увереността краси (79%). Артистичността е секси, мислят повече от половината от запитаните.



Фитнесът става все по-голям (близо една трета дори считат, че е задължителен).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР