Кризата с дезинфектанти, до която се стигна през последните дни

...
Кризата с дезинфектанти, до която се стигна през последните дни
Коментари Харесай

На пълен капацитет и в денонощен режим произвежда спирт VP Brands International

Кризата с дезинфектанти, до която се стигна през последните дни у нас поради разпространяването на COVID-19, ще бъде овладяна. Хората могат да бъдат спокойни, защото най-голямата фабрика за произвеждане на алкохол в страната мина на денонощен режим, с цел да задоволи потребностите на българския пазар.

По мотив обезпечаването на алкохол за произвеждане на дезинфектанти от „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД излязоха с публично мнение, което гласи:

„ Във връзка с подхванатите ограничения за преодоляване на епидемията от COVID-19 и фрапантното нарастване в търсенето на дезинфектанти, „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД декларира, че притежаваната от компанията фабрика за произвеждане на алкохол от аграрни генезис „ Essentica” работи на цялостен потенциал и в денонощен режим на работа.

„ Essentica” е най-голямата в страната високотехнологична съвременна фабрика за етанол и първични материали, получени при производството му. Произведеният алкохол е с алкохолно наличие най-малко 96% и дава отговор на европейските стандарти за качество.

С цел да задоволи в оптималната степен потребността от тази суровина, компанията доставя предпочитано продуктите си на български предприятия, профилирани в производството на медицински алкохол и на дезинфектиращи средства, както и на общини и други обществени администрации. Тези доставки се реализират за сметка на мощно понижени експортни продажби към задгранични клиенти.

За да подсигуряваме непрекъснатост на индустриалния развой, подхождаме партньорски към българските селскостопански производители и плащаме предплатено тяхната земеделска продукция, нужна за производството на етанол.

В обстановка, в която огромна част от компаниите са принудени да свиват активността си и да редуцират личен състав, ние съумяваме да задържим нашите служащи и да ги мотивираме да дадат всичко от себе си, с цел да помогнем за превъзмогване на рецесията.

Като националноотговорна компания „ ВП Брандс Интернешънъл “ ще продължи да извършва своя ангажимент към българските жители и организации за преодоляване на пандемията от Коронавирус 19.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР