Минесота Юнайтед и Портланд Тимбърс се класираха за полуфиналите на

...
Минесота Юнайтед и Портланд Тимбърс се класираха за полуфиналите на
Коментари Харесай

Минесота и Портланд достигнаха полуфиналите

Минесота Юнайтед и Портланд Тимбърс се класираха за полуфиналите на шампионата на Съединени американски щати. Минесота победи Сан Хосе Ърткуейкс с 4:1 на четвъртфиналите. Наставникът на Юнайтед Адриад Хийт в този момент го чака среща с тима, който управлява сред 2011 и 2016 година - Орландо Сити, в борба за място на финала.

The Semifinals are SET!

Who's winning it all? pic.twitter.com/kTghVZnIeb
— Major League Soccer (@MLS) August 2, 2020
Два гола в границите на минута осигуриха стабилен задатък на Минесота в 21-ата минута. Малко след почивката Ериксон върна Орландо в мача с гол от дузпа. Амарила обаче направи резултата 3:1 след бърза офанзива в 56-ата минута. Малко преди края Хеърстон означи четвъртото попадение за Юнайтед.

Loons, yo pic.twitter.com/bg8ClPhXNm
— Minnesota United FC (@MNUFC) August 2, 2020
В различен мач от четвъртфиналите Портланд се оправи с Ню Йорк Сити, като завоюва с 3:1. Диего Валери се появи в игра на почивката и бе в основата на триумфа на Тимбърс. Той означи гола, с който Портланд поведе с 2:1 в 65-ата минута.

" Гражданите " поведоха след попадение от дузпа на Медина, само че Бланко изравни преди почивката. Поло, който също влезе като запаса, се разписа за крайното 3:1 в 76-ата минута. Следващият противник на Портланд е Филаделфия Юниън.

Yep, Andy Polo really DID THAT. pic.twitter.com/BxDBi5nlwZ
— Major League Soccer (@MLS) August 2, 2020 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР