Нападателят на Наполи Дрис Мертенс ще напусне клуба в посока

...
Нападателят на Наполи Дрис Мертенс ще напусне клуба в посока
Коментари Харесай

Мертенс поема към Интер след края на сезона?


Нападателят на Наполи Дрис Мертенс ще напусне клуба в посока Интер след края на сезона, настояват авторитетните “Гадзета дело Спорт” и “Кориере дело Спорт”. Договорът на белгиеца изтича през лятото и съгласно информациите, той към този момент е постигнал сделка да подпише с “нерадзурите” за две години, като ще получава заплата в размер на 6 милиона евро на сезон.

Мертенс е в Наполи от 2013 година, когато бе притеглен от ПСВ Айндховен. Президентът Аурелио Де Лаурентис обаче разгласи, че ще задържи 32-годишния белгиец, единствено в случай че той одобри да понижи фрапантно заплатата си. Същото важи и за Хосе Кайехон, чийто контракт също изтича през лятото.

Мертенс ще може да договаря с други тимове от 1 януари. Очаквасе точно тогава да бъде подписан и прелиминарен контракт с Интер, който да влезе в действие след края на сезона.

В същото време обаче няма да е изненада, в случай че Наполи реши да продаде Мертенс през зимата, с цел да не го изпусне без пари и да вземе най-малко някаква сума за правата му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР