Всички права на Владимир Пелов ще бъдат спазени, ако той

...
Всички права на Владимир Пелов ще бъдат спазени, ако той
Коментари Харесай

МВР обеща да не нарушава правата на Пелов, ако той се предаде

Всички права на Владимир Пелов ще бъдат спазени, в случай че той се съобщи. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
" Издирването не е престанало за секунда даже. Въпросното писмо ни беше предадено през вчерашния ден от публицист от българска медия. Предстои да се назначат съответните експертизи и да се посочи достоверността на това, че създателят е господин Пелов ", добави Маринов.
Вчера Пелов изпрати обществено писмо, в което разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди също по този начин, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга.
Писмото е предадено на прокуратурата и то към този момент е част от делото за бягството.
„ Случаят с писмото на Пелов ми припомня на случая на Венци Чикагото, който също през медиите, беше търсил контакт “, уточни Младенов.
„ В президентството писмото не е получавано “, сподели на собствен ред вътрешният министър Валентин Радев.
Припомняме, че Пелов и Радослав Колев избягаха от софийския затвор на 3 април.
" Има голям брой арестувания. Но в действителност присъдите ги преценява съдът, тъй че мисля, че няма подозрение, че всичко е направено, според закона ", добави Младенов.
" Към момента проверяващите са натоварени в най-големите градове - София, Бургас, Варна. Слънчев бряг е най-горещият курорт по нашето Черноморие, тъй че от позиция на престъпността е най-рисков ", изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР