Халфът на Фулъм Райън Сесеньон може изненадващо да се озове

...
Халфът на Фулъм Райън Сесеньон може изненадващо да се озове
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отмъква трансферна цел №1 на Тотнъм

Халфът на Фулъм Райън Сесеньон може изненадващо да се озове в Манчестър Юнайтед, макар че се смяташе за несъмнено ново попълнение на Тотнъм. Sky Sports разкри, че " алените дяволи " към този момент са се свързали с управлението на Фулъм и са стартирали договаряния. От " Олд Трафорд " вършат всичко допустимо да изпреварят освен Тотнъм, само че и Ювентус, който е другият претендент за подписа на младока.

Сесеньон навършва 19 години на следващия ден. Той е неотстъпчив в желанието си да напусне " Крейвън Котидж ", откакто Фулъм изпадна от Висшата лига.

Manchester United have made initial contact with Fulham over the potential signing of Ryan Sessegnon, Sky Sports News understands.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) 17 май 2019 година
Младежкият национал на Англия имаше голяма заслуга за извоюваната от лондонския клуб промоция за елита преди година. Той обаче се показа много нерешително измежду най-хубавите - 2 гола и 6 асистенции в 35 мача.

Според медиите на Острова, Тотнъм е подготвен да заплати 25 млн. паунда за Сесеньон. Той е мощно мечтан от мениджъра на " шпорите " Маурисио Почетино и този трансфер е основен за клуба, с цел да задържи аржентинския си управител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР