Сезон за историята – така в Манчестър сити ще запомнят

...
Сезон за историята – така в Манчестър сити ще запомнят
Коментари Харесай

"Манчестър сити" се устремява към историята с шанс за требъл в Англия

Сезон за историята – по този начин в " Манчестър сити " ще запомнят актуалната година, в случай че завоюват ФА къп (Купата на футболната асоциация). Днес в 19 часа " жителите " се изправят против " Уотфорд " във финала на най-стария футболен шампионат в света. След като към този момент победиха с купата във Висшата лига и Купата на Лигата, отборът на Пеп Гуардиола има късмет да стане първият в историята, спечелил и трите домашни трофея.

До този миг сходно нещо в британския футбол не е правено от мъжки тим. Единственият британски отбор, който до момента го е реализирал е женският състав на " Арсенал " през 2007 година

ФА къп е единственият трофей в Англия, който Гуардиола не е спечелил след идването си, тъй че дуелът има спомагателен тласък за мениджъра на " жителите ".

" Това е край, а в подобен мач всичко може да се случи. Обичайно по-добрият тим печели, само че сме виждали и изненади. Във Висшата лига е друго, имаш късмет за корекция, а във край не е по този начин ", сподели Гуардиола преди срещата.

Wembley awaits...
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР