Отборите на Майорка и Атлетик Билбао не излъчиха победител в

...
Отборите на Майорка и Атлетик Билбао не излъчиха победител в
Коментари Харесай

Майoрка и Атлетик сътвориха невероятен трилър, но без голове

Отборите на Майорка и Атлетик Билбао не излъчиха победител в срещата между тях от 4-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят завърши при резултат 0:0, само че все пак бе същински трилър, изключително в заключителните минути. И двата отбора изпуснаха по една дузпа, а в самия край гол на домакините не бе зачетен поради засада.

Иначе мачът бе относително равносилен, само че играчите в алено създаваха по-интересните положения. В 56-ата минута Жуниор Лаго направи необикновен пропуск очи в очи с вратаря. След това в 75-ата минута изстрел на Салва Севийя се отби от гредата.

В 80-ата минута Такефуса Кубо излъга Юри Берчиче в наказателното поле и бе спънат за дузпа. Абдон Пратс обаче не съумя да означи, като ударът му от бялата точка бе избавен от вратаря.

Във 2-ата минута на добавеното време и гостите получиха дузпа за игра с ръка на Гаиска Ларасабал, само че и тук не падна гол, откакто изстрелът на Ариц Адурис бе отразен от Маноло Рейна.

След това съдията удължи срещата с още шест минути, като в самия край Майрка означи гол и трибуните на " Естадио де Сон Моикс " избухнаха в възторг, само че съдията Пабло Гонсалес не зачете попадението поради засада.

Така мачът приключи 0:0 и двата отбора поделиха по точка. Майорка има 4 пункта в актива си и заема 14-ата позиция в класирането. Атлетик Билбао пък се намира на 2-ото място в таблизата с 8 извоювани точки досега.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Примера дивисион 4 кръг, петък 13 септември  Майорка 0:0краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР