Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди

...
Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди
Коментари Харесай

Любовницата на Кайл Уокър проговори за бебето в тв шоу

Лорин Гудман се появи в тв шоу, с цел да разиска шока си от откриването, че е бременна, макар, че беше казано, че е малко евентуално да зачене заради борбата си с ендометриозата.29-годишната риалити звезда разгласи бременността си предишния месец, само че в началото пазеше самоличността на бащата в строга загадка, преди внезапно да разкрие през уикенда, че британският футболен национал Кайл Уокър е бащата.

Запитана от водещата Виктория за това, за какво тя направи обществено неговото име, Лорин настоя, че тя би трябвало да се концентрира още веднъж върху проблемите на плодородието й и да се отклони от непрекъснатите спекулации за бащинството на нейното неродено дете.

Тя изясни: „ Това ще е първото ми и евентуално само дете, което ще имам. Исках да се любувам на това отвън общественото внимание. Исках малко време за мен. Тогава се снимах на плажа в Барбадос. Мислех си: „ Мога ли даже да отрека, че съм бременна, не съм подготвен да го върша... Реших да пусна фотографията в моя Инстаграм и да дам предистория за това за какво това е толкоз специфична бременност за мен. Не стана за ендометриозата и за безплодието… Стана за това кой е бащата. Това не беше моята концепция. Става дума за повишение на осведомеността за страдащите дами. Много страдат в безмълвие, даже не знаят, че го имат “.

На въпрос дали Кайл ще се занимава с развъждането на детето си, Лорин желае да промени тематиката.

Виктория попита Лорън дали се изнервя от вероятността да бъде самотна майка. " Нервна съм, няма да неистина. ", сподели Лорин. - Това е нещо, което в никакъв случай не съм мислила, че ще направя. Но доста мощни хора, които познавам, се оправят в действителност добре. Това ми носи вяра. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР