Личен архив Помислих си, че съм голямата работа след Стъклен дом,

...
Личен архив
Помислих си, че съм голямата работа след Стъклен дом,
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Помислих си, че съм голямата работа след Стъклен дом

Личен архив " Помислих си, че съм " огромната работа " след " Стъклен дом ", тъй като получих голямо внимание, внезапно, от доста страни, за което не бях готова. Въобще не чаках, че ще има подобен взрив този сериал. Мислех си, че ще е нещо, което никой няма да гледа, а имаше заплашителен триумф и едно 19-20 годишно момиче просто се обърква.

Мислех се за извънредно значима, може би съм се държала надменно на моменти, което не ми прави чест. Но този интервал от единствено себе си отмина. Аз още в 12-и клас бях модел, имах към този момент кола, ходех с нея на учебно заведение и се обличах много по този начин - " като мацка " - с рокли, с токчета, с какво ли не, не знам какво съм си мислила...

Представях си, че една жена би трябвало да наподобява по този начин. След това разбрах, че няма такова нещо като " по какъв начин би трябвало да наподобявам ". За мен към този момент е извънредно значимо единствено какво правиш, по какъв начин се чувстваш и какво предаваш на хората. А пък по какъв начин изглеждаш, е най-последното нещо.

Разбира се, грижа се, аз съм актриса, не мога да се запусна, в противен случай - отивам на процедури, на фризьори, на маникюристи... Но става въпрос, че в никакъв случай не се старая да наподобявам " еди по какъв начин си ". Гледам да ми е топло и да ми е комфортно, с цел да не настина, тъй като като настина, след това мъчно ще играя в театъра, няма да имам глас ", сподели актрисата Луиза Григорова-Макариев пред Dir.bg.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР