"Искат ли да продължат порочния модел на управление на държавата

...
"Искат ли да продължат порочния модел на управление на държавата
Коментари Харесай

Лечева с предупреждение към лидерите на протеста

"Искат ли да продължат порочния модел на ръководство на страната с хора като Васил Божков? " Този въпрос насочи към уредниците на митинга депутатът от Българска социалистическа партия Весела Лечева.

„ Хора като Васил Божков са въплъщение на порочния модел на ръководство на страната “, акцентира тя. И добави, че е нужно да се разбере допустимо най-скоро кой зад кого седи. Организаторите би трябвало да излязат и да заявят дали пазят нечии ползи, с цел да не се окаже, че участниците са излъгани за следващ път.

Тя насочи вниманието си и към останалите хора на митингите, които упорстват за цялостна смяна на политическия модел в България.

„ Настроенията на митингите са доста разнопосочни и виждаме, че има риск Българска социалистическа партия да записва един доста неприятен резултат, тъй като огромна част от хората желаят промяна на цялата политическа система, смяна на Конституцията и т. н. “, разяснява още Лечева.

Депутатката прикани Корнелия Нинова да свика Национален съвещателен съвет на Българска социалистическа партия преди 15 септември, тъй като за партията е значимо да възвърне образа си, в който няма място за властническо водачество.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР