Новите попълнения на Милан, дошли под наем, Симон Кяер и

...
Новите попълнения на Милан, дошли под наем, Симон Кяер и
Коментари Харесай

Кяер: С Ибра сме имали сблъсъци в миналото, но сега няма проблем помежду ни

Новите попълнения на Милан, пристигнали чартърен, Симон Кяер и Асмир Бегович публично бяха показани пред медиите. Защитникът към този момент дебютира за отбора при вчерашната победа с 3:0 над СПАЛ 2013 за Купата на Италия, до момента в който вратарят най-вероятно ще го стори в неделния мач против Удинезе от Серия “А”.

“Когато един от твоите идоли - Паоло Малдини, се обади, постоянно е нещо особено. Кариерата на Паоло заслужава допустимо най-големия почит, той беше доста благ към мен. Тук съм, с цел да остана за непрекъснато, това е моята цел. Търканията ми със Златан Ибрахимович от предишното? С него съм се срещал няколко пъти по време на кариерата ми, имали сме няколко конфликти на терена, само че в този момент няма проблем посред ни - работим за една и съща цел. Присъствието му тук е спомагателна мотивация за всички. Той е огромен първенец и кариерата му приказва сама за себе си. За всички е наслаждение, че той е в отбора”, показа Кяер.
Good friends Zlatan Ibrahimovic and Simon Kjaer are now teammates at Milan. pic.twitter.com/yre04nJOZZ
— Matteo Bonetti (@BonettiESPN) January 10, 2020 “Всеки ден ще виждам да оказвам помощ на тима да преуспее, до момента в който се пробвам да бъда за образец с моя професионализъм. Ще работя с Джанлуиджи Донарума, който е превъзходен състезател. Дойдох, с цел да му оказа помощ и да го стимулирам. Няма подозрение, че той е измежду най-хубавите вратари в света. Трябва да даваме безусловно най-хубавото от себе си за този клуб във всеки мач. Няма причина, заради която да не се състезаваме с най-хубавите. Има доста класа в тази съблекалня, като разполагаме и с състезател като Златан. Той е водач и победител - някой, който постоянно изисква най-хубавото от себе си и своите съотборници”, съобщи Бегович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР