Според криминалистите именно Пелов-младши и доверениците му - братята Борис

...
Според криминалистите именно Пелов-младши и доверениците му - братята Борис
Коментари Харесай

Крушата Не Пада По-Далеч! Синът На Убития Пелов Завзема Пазара На Дрога С Кървав Терор!

Според криминалистите точно Пелов-младши и доверениците му - братята Борис и Тодор Ерменкови, са виновни за последния тежък престъпен случай в града. На 25 май ботевградчанинът Веселин Банчев е открит в локва кръв в къщата си, откакто незнайни към този момент агресори нахълтаха в дома му и го намушкаха неведнъж с ножове. Жертвата към момента е в болница с заплаха за живота, като е открито, че Веселин е бил наръган над 10 пъти с хладно оръжие.

Съмненията на проверяващите са, че Веселин е станал жертва на групата на Владимир Пелов-младши. Задържани за нападението на младежа директно измежду касапницата бяха братята Борис и Тодор Ерменкови, които обаче в следствие бяха освободени, откакто криминалистите не съумяха да потвърдят, че те са създатели на закононарушението.

В Ботевград интензивно се мълви, че нападението над Веселин Банчев е поради опиати. Младият мъж поддържал контакти със сина на Пелов, както и с братя Еменкови и допреди година бил част от обкръжението им. Впоследствие обаче почнал работа в огромна компания и отказал да се занимава с незаконни каузи. Възможно е Веселин да е нападнат от досегашните си приятели, които го подозирали, че ги е топил в полицията, позволяват в Ботевград.

Миналото лято,след убийството на офейкалия от Софийския затвор предходната пролет Владимир Пелов, в престрелка с лихваря Марио Панчев - Големия, антимафиотите арестуваха сина му Владимир, братята Борис и Тодор Еменкови и хазартния необут Тихомир Миков - Перуката

Четирима бяха упрекнати за проведена незаконна тайфа, забъркана в убийства, рекет и палежи, като за необут на групата е апетитен Тишо Перуката. Според криминалистите баровецът е наемал против пари починалия Владимир Пелов, неговия наследник и братята Ерменкови да извършат покушения и да тормозят негови съперници в бизнеса.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР