TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната чиния и

...
TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната чиния и
Коментари Харесай

Кретен облиза тоалетна чиния и се зарази с коронавирус

 TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната паница и се снима на видео, с цел да взе участие в предизвикването. Малко след фотосите 21-годишният юноша заяви, че се е заразил с ковид, написа " Дейли Мейл ".

Според блогъра той решил да запише видеоклипа, с цел да усили личната си известност. Подобни видеоклипове започнаха интензивно да се популяризират в TikTok. В обществената мрежа те бяха наречени " предизвикването на ковид “. Всички участници трябваше да оближат тоалетната паница на публично място. Видеото е оповестено на 20 март. Два дни по-късно, на 22 март, блогърът показа видео от болничното заведение и заяви, че е открито, че има ковид.

В момента видеоклипът към този момент не е налице, както и акаунта на Ларц. Страницата му в TikTok е неактивна и неговият профил в Twitter е блокиран. Ларц имитира известната блогърка в TikTok Ава Луиз. 22-годишното момиче беше едно от първите, които направиха пост с олизване на тоалетната. За снимане тя избра тоалетната в самолета. По-късно видеоклипът беше отстранен от нейния профил TikTok. Луиз изясни, че усърдно санирала тоалетната седалка, преди да я оближе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР