Мениджърът на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев

...
Мениджърът на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев
Коментари Харесай

Кобрата ще затвори устата на клоуна Тайсън Фюри

Мениджърът на най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев беше гневен от обстоятелството, че Тайсън Фюри и екипът му са отказали мач с българина. Поради тази причина Гоцев си разреши тежки обиди по адрес на някогашния международен първенец в тежка категория.
" Кобрата ще затвори устата на клоуна Тайсън Фюри ", показа Гоцев, написа Sportlive.bg.
Репортер назова Кубрат " модерния Иван Драго ", българинът опита да го целуне (ВИДЕО)
" Имаше предложение, само че то беше несериозно. Видяхме се с Боб Аръм в Лос Анджелис. По това време чакахме по какъв начин ще се развият събитията към реванша сред Джошуа и Руис. Целта на Кубрат постоянно е била да се бие за купа. 
В момента Фюри е по-интересен с изявите си на смешник в Лас Вегас. Като приказваме за отказани съперници, той не се осмели да се бие с кубинеца Роберт Алфонсо. Вместо това избра Ото Валин, който видяхме по какъв начин се мъчи в София против Рафаел Зумбано Лав ", добави Гоцев.
Вчера от екипа на Пулев пък разясниха мача на Кубрат Пулев за купата на IBF. От " Epic Sports ", които показват Кобрата, оповестиха, че имат няколко условия по отношение на тази среща. Повече по тематиката ще откриете в този материал на SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР