Клей Томпсън ще преподпише с Голдън Стейт Уориърс и няма

...
Клей Томпсън ще преподпише с Голдън Стейт Уориърс и няма
Коментари Харесай

Клей Томпсън ще преподпише с Голдън Стейт, обяви баща му

Клей Томпсън ще преподпише с Голдън Стейт Уориърс и няма проекти да напуща тима. Това разгласи татко му Майкъл Томпсън, пред " Сан Франциско Хроникъл ".

29-годишният Томпсън скъса кръстни връзки в лявото коляно при провалянето на Голдън Стейт със 110:114 от Торонто в шестия мач от финалната серия в НБА, в който канадският отбор завоюва купата.

Въпреки тежката контузия, случила се при започване на последната четвърт, Томпсън приключи дуела като най-резултатния състезател с 30 точки. Според експерти гардът ще се нуждае от към 10 месеца, с цел да се възвърне след травмата.

" Не знам по какъв начин травмата на Клей ще промени проектите на отбора, само че няма подозрение, че той ще остане част от него и през идващия сезон ", съобщи Майкъл Томпсън.

От 1 юли Клей Томпсън става безграничен свободен сътрудник и ще има опция да подпише с всеки един различен тим в НБА. Уориърс са изправени пред сложна обстановка, защото и различен водещ техен състезател, който е свободен сътрудник това лято - Кевин Дюрант, е с тежка контузия и евентуално ще пропусне целия иден сезон поради разкъсан ахилес.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР