БСП с Елена Йончева тръгва към победа на предстоящите европейски

...
БСП с Елена Йончева тръгва към победа на предстоящите европейски
Коментари Харесай

Кирил Добрев с първи коментар след напрегнатия пленум на БСП

Българска социалистическа партия с Елена Йончева потегля към победа на идните европейски избори. Това сподели пред публицисти след съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия заместник-председателят на партията Кирил Добрев, оповестява „ Фокус “. 

„ Изключително забавен, под напрежение и плодотворен Пленум на Националния съвет. Четири часа полемика. Между другото Българска социалистическа партия е единствената партия, в която се водят сходни полемики. Останалите партии просто си назначават водачите. При нас това стана след оживена полемика и демократично, скрито гласоподаване. Мога да ви оповестя резултатите: 172 индивида от Националния съвет са взели участие в гласуването. 95 поддържаха кандидатурата на Елена Йончева, 75 на Сергей Станишев и двама души не са могли да излъчат любимец “, съобщи Кирил Добрев.

Той уточни, че с това гласоподаване има взето законно решение. На въпрос дали Сергей Станишев ще бъде втори в листата, заместник-председателят на Българска социалистическа партия посочи, че през днешния ден Пленумът дефинира само и единствено лидерът на листата. „ На идващ Пленум, може би след към 2 седмици, ще бъде подредена цялата листа. Коя позиция ще получат Сергей Станишев, Момчил Неков, проф. Румен Гечев, Георги Пирински - ще преценяват същите членове на Националния съвет, които през днешния ден излъчиха Елена Йончева за лидер “, добави той.

Попитан за какво Българска социалистическа партия е предложила Сергей Станишев за президент на ПЕС, Добрев изясни, че Станишев е номиниран за този пост от висшия орган на партията - Конгреса. „ Конгресът е споделил, че лидерът на листата се дефинира от Националния съвет и той преди малко го дефинира “, акцентира още заместник-председателят на Българска социалистическа партия. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР