Попитан за станалото хит в социалните мрежи облекло на вицепремиера,

...
Попитан за станалото хит в социалните мрежи облекло на вицепремиера,
Коментари Харесай

Каракачанов обиден за колажите във фейсбук: Ходя с дрехи за учения, панталон и риза с навити ръкави

Попитан за станалото шлагер в обществените мрежи облекло на вицепремиера, което той носеше по време визитата си в Египет Красимир Каракачанов съобщи: ”Много се веселя, че обществените мрежи се вълнуват, само че ги апелирам да не вършат колажи. Това са облеклата, с които отивам на военни учения – панталон и риза, на която се навиват ръкавите, с цел да ми е по-удобно и практично.
На някои от ученията не можеш да отидеш с костюм. Уточнявам, че аз съм си поръчал облеклата и съм си ги платил, не са от бюджета на Министерството на защитата ". Това сподели пред bTV вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той разяснява и идния избор на съмнение: В основата на напрежението в ръководещата коалиция е вотът на съмнение. Покрай него се преекспонираха една камара погрешни неща и се сътвори цялото това напрежение. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи управляваха задоволително дружно, съобщи той.

Няма да подкрепим вота на съмнение, каквито информации се появиха в медиите, тъй като политиката не е игра на " на ти куклите, дай ми парцалките ", а и не желая да влизам в партийната акция на Българска социалистическа партия. Няма да влизам в игрите на Българска социалистическа партия, акцентира вицепремиерът.

Вицепремиерът отбрани и Нено Димов за водната рецесия: Водната рецесия не е от една, две или три години. Проблемите са, че цялата водопреносна мрежа е на възраст към половин век. Това са старите етернитови тръби, които са неизползваеми. Загубите във всяко едно ВиК са доста огромни. Проблемът не съществува занапред, само че ми се коства, че Нено Димов беше умишлен за изкупителна жертва. В основата на всяко едно общество е справедливостта. С ареста на един човек няма да се решат проблеми, натрупвани с десетилетия. А и аз не считам, че той не е виновният. Не Нено Димов ръководи водопреносната мрежа. Заявките за отпусаните количвства вода и работата по поддръжката на язовирите е работа на ВиК. Министерството на околната среда и водите само утвърждава този график. През април и май 2018 година в язовир Студена освен не постъпват нормалните количества вода, само че и количеството му е намаляло с към 1 млн. кубични метра. Топят се снегове, валят дъждове, а язовирът не се усилва, а понижава. Най-вероятно водата или е отклонена някъде, или е източена. Тук е разковничето. Нено Димов ли е отговорен за това или ВиК сдруженията? Отговорът е явен – не е отговорен Нено Димов. Сега виждам, че цената на водата за " Стомана " била една, а за жителите друга. Къде е връзката с Министерство на околната среда и водите, като цената на водата се дефинира от КЕВР? Къде е виновността на Нено Димов, разяснява Каракачанов.

Попитан споделил ли е тези неща на премиера Борисов по време на визитата им в Египет, той уточни: " Пътувайки за Египет, говорихме за тематики, свързани със сигурността ".

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и думите на водача на НФСБ Валери Симеонов, че съдружният съвет, на който беше препоръчан Емил Димитров за нов екоминистър, е бил " извънредно противен ". Бил съм очевидец и на доста по-неприятни препоръки, когато там присъстваше един човек, който изключихме (Волен Сидеров – б.р.) Предложението за Емил Димитров нямаше обструкции от никой от присъстващите, в това число и от Симеонов. Той е деятелен човек и когато беше началник на Митниците, започнаха всичките грандиозни проверки там. Той може да свърши доста работа в екоминистерството със своята активност, съобщи Каракачанов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР