Капитанът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Караген обяви, че тимът му

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Караген обяви, че тимът му
Коментари Харесай

Карагерен: Имахме повече хъс от Левски

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Караген разгласи, че отборът му е бил по-мотивиран и по тази причина е спечелил против Левски. " Смърфовете " победиха с 1:0 " сините ", а загубата смъкна столичани от първото място.
" Ние всеки мач играем за победа. Независимо кой е съперникът. Моето мнение е, че в Първа лига няма слаби тимове. Тук има огромна конкуренция, във всеки мач не може да се побеждава, само че през днешния ден победихме. Всичко идва от треньора. Той ни сподели какво би трябвало да създадем и по какъв начин да се подходи. Имахме доста тежки 10 дни, тренирахме крепко, с цел да се подготвим за този мач. Виждате по какъв начин се раздавахме всички на терена. Първата ми цел е да сме в първата шестица, а по-късно ще му мислим. Всеки мач играем за победа, няма предсказание къде, по кое време и против кого, Локомотив ще играе за победа.
Срещу Левски имахме повече хъс. Не отстъпвахме в единоборствата, желаехме повече успеха, може би бяхме по-мотивирани ", разяснява Карагерен. Първа лига 8 кръг, неделя 16 септември  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР