Канада не трябва да плаща за гарантиране сигурността на принц

...
Канада не трябва да плаща за гарантиране сигурността на принц
Коментари Харесай

Канадците гневни – не искат да плащат за Хари и Меган - slava.bg

Канада не би трябвало да заплаща за гарантиране сигурността на принц Хари и брачната половинка му Меган, които се реалокираха да живеят в страната. Това демонстрират данните от изследване на „ Nanos Research “, направено за CTV. Според 77% от интервюираните двамата не са представители на кралицата в Британска Колумбия.

Едва 19% от канадците, взели участие в допитването, са показали, че нямат нищо срещу това страната им да поеме част от разноските за сигурността на съпрузите.

Над две трети от канадците са дали отговор, че Хари, Меган и синът им Арчи ще бъдат по-добре уважавани в Канада, в сравнение с във Англия.

Само 32% от интервюираните поддържат поддържането на връзка сред Канада (която е конституционна монархия) и кралското семейство. 28% са показали, че ненапълно поддържат тази опция. А други 35% са безапелационни, че желаят премахването на всевъзможни връзки с английската монархия, които ще се отразят на джоба им.

В изследването са взели участие 1 003 канадци. Те са отговаряли на въпроси по телефона, както и онлайн.

До момента към момента не е ясно кой ще се грижи за сигурността на внука на Елизабет Втора и неговата брачна половинка. По всичко проличава, че за момента те се усещат доста по-спокойни отвън Англия. Въпреки това, двамата съпрузи пазят строго персоналния си живот и неотдавна предизвестиха медиите да внимават. Причината за тяхното неодобрение бяха фотоси, направени по време на първата разходка на Меган с Арчи и домашните ѝ любимци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР