Докато японските жени си падат по богати партньори, европейските жени

...
Докато японските жени си падат по богати партньори, европейските жени
Коментари Харесай

Какъв мъж търсят жените? В Италия най-важен е сексът, в Япония парите...

Докато японските дами си падат по богати сътрудници, европейските дами не се интересуват от това.



Какво търсят дамите в колегата си е въпрос, който очарова даже откривателите. Анкетата най-сетне завърши и най-интересното е отговорът, който е зависи от частта от света, в който се намирате.

Проучването на идеалните сътрудници Clue изследва възгледите на дами от 180 страни, с цел да получат неповторим взор върху техните прочувствени характерности, когато става дума за дълготрайни сътрудници.

Резултатите демонстрираха, че италианците се интересуват най-вече от това какъв брой дами е имал сътрудникът им преди тях, до момента в който американците са били най-заинтересовани от това каква вяра има бъдещият им брачен партньор.



Въпреки това има няколко неща, по които дамите са единомислещи, а точно, че един мъж би трябвало да е висок, да има добра усмивка и красиви очи, а най-желаната линия е добротата.

Европейските дами въобще не се интересуват от финансовото положение на своя сътрудник за разлика от японките, за които това е едно от главните неща.

Колумбийките се интересуват най-вече от образованието на бъдещия си сътрудник, до момента в който за датските и английските дами това няма значение.
От решаващо значение за мъжете в Бразилия мъжете в Бразилия, колкото и да е необичайно, е политическата им ориентировка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР