Ето какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Ето какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Какво те чака в следващите дни

Ето какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

 

Овен
Възползвайте се от събитията, подчинете ги на ползите си.

За доста от вас предстоят промени в бизнеса, професионална кариера и фамилията. Някои ще помислят за спомагателна претовареност, с която да подкрепят бюджета си.

Постигнатото, къде с повече старания, къде с нечия поддръжка, ще ви стимулира да поддържате темпото си, оставяйки на втори проект развлеченията и персоналните желания. Ще съумеете ясно да формулирате и предавате концепциите и мислите си, ще получите утвърждението на доста хора, които ще ви помогне по пътя към триумфа. В здравословен проект ви чакат леки неразположения, в любовта – разочарования – предизвестява Алена в хороскопа си.

 

Телец
Страхувате се, че няма да постигнете триумф? Не бива. Просто не губете задачите си. Промените в живота ви ще наложат нова организация, било в работата или у дома. Това обаче няма да ви аргументи ненужно главоболие. За страдание не всякога ще ви се удава умерено да следвате целите си. На някои от вас им предстоят значими срещи, на други – изяви пред аудитория. Общо взето, събитията от идващите 7 дни ще дефинират посоката на мислите ви за няколко месеца напред. Ще продължите и в бъдеще да сте в добра форма и кондиция, в случай че полагате грижи за здравето си. През уикенда внимавайте със спортните натоварвания, вероятни са леки травми.

 

Близнаци
Питате се какво ви чака през идващите 7 дни? Нови задания, напрежение, мощни безредици. Някои от вас ще се уплашат от повишения размер работа и ще дезертират – ще изискат незабавно отпуска и ще заминат надалеч от службата, ще стигнат даже до морето. Други ще поемат провокациите и ще се борят с тях, изстисквайки доста пот от телата си. Ако в един миг изпушите и ви избие на експанзия, потиснете я. Точно в този момент кавги никак не са ви нужни – нито в службата, нито у дома. Изпускайте парата с физзарядка, разходки в парка или тренировки във фитнеса. И не прекалявайте с алкохола. За релакса си през уикенда може да изберете и други разновидности – посещаване на културно мероприятие или среща със скъпи на сърцето ви хора.

 

Рак
Сами ще взимате значимите решения и ще работите по поставените ви задания с воля и усърдие. Ще търсите и откривате нови вероятности, ще следвате хоризонтите си и ще покорявате нови територии. Прозорливи сте, с помощта на което умеете да предвиждате и подреждате по значимост дилемите, заобикаляйки риска и неприятностите. За страдание не сте презастраховани от изтощеност, по тази причина щадете се. Мислете за здравето си, не го подценявайте. Най-доброто гориво в този момент за вас са витамините. Наблягайте на потреблението на плодове и зеленчуци и пийте доста минерална вода. Ограничете оптимално кафето, то не въздейства по никакъв начин добре на нервната ви система, а и на кръвното налягане.

 

Лъв
Ще ви връхлетят събития – кое от кое по-важно. За част от тях ще сте готови и няма да ви изненадат изключително. В службата като цяло ще сте на равнище, ще покажете адекватност, когато зародят комплицирани проблеми за решение. Ако сте шеф, ще ускорите реализацията на хрумвания и планове. Ще въведете нови методики, с някои от които сътрудниците ви ще се сблъскат за пръв път. Ако сте зависещ – ще изпипвате работата си до най-малките елементи и ще си спечелите уважението на шефовете си. Покана за включване в влиятелен интернационален конгрес ще зарадва някои от вас. Други пък ще се насладят на приятни часове с хора от най-близкото приятелско обграждане.

 

Дева
Интересите ви ще се трансформират, ще се запалите по нови неща през идващите 7 дни. Предприемачите от вас ще се замислят за рестарт на от дълго време отсрочен план – този път обаче с нови подизпълнители и нов мащаб. Амбициите ви ще порастват, а с тях и отговорностите ви. Добре е да сте правилни в служебните си връзки и да спазвате сделките. Водете се от кардинални позиции и не търсете реванш там, където егото ви е било наранено. Предстои ви доста работа идната седмица, само че по-важно е, че с нея ще дойдат и парите, от които се нуждаете. Запазете силата си за значимите неща и не се разпилявайте излишно в доста направления. Винаги мислете положително, няма място за обезсърчение. Най-важно за вас в този миг е да бъдете проведени и фокусирани.

 

Везни
Дали в идващите дни ще постигнете триумфите, на които се надявате, ще зависи от вас самоти. Имате действителен взор върху проблемите в живота и опция да вършиме точни оценки за събитията. Не робувайте на страстите и забравете за персоналното си отношение, в случай че би трябвало да вземете решение за ориста на някого. В добра кондиция, здраве и дух ще насочите силата си към значимите неща, които ви предстоят. Някои, принудени от събитията, ще потърсят нова работа или жилище. На необвързаните им следва смяна в персонален проект. Обвързаните пък ще решат, че е време да провеждат сантиментална отмора с интимния си сътрудник. Понеделник и вторник са дни, в които никога не трябва да поемате недобре премислени рискови – поучава в хороскопа си Алена.

 

Скорпион
Ценени и уважавани сте на работното място и и на всички места другаде, а в идващите дни ще затвърдите тези позиции. Като резултат от положителни стечения на събитията ще можете да разчитате на повече финонсови облаги, а част от порите ще инвестирате. Близките ще простят отсъствията и заетостта ви и ще се радват на триумфите ви. Никак не е целесъобразно да подчинявате цялото си битие на работата, само че вашият случай ще е тъкмо подобен през идващите дни. Ще страните от развлеченията, ще сте заболи глава в отчети и счетоводна документи. Заетите в производството също ще бъдат ударници – постоянно ще преизпълняват нормата си. В началото няма да изпитвате отмалялост, само че към края на интервала ще ви се изиска да си дадете къса отмора.

 

Стрелец
Целите ви са високи, само че ще ги осъществите. Или най-малко множеството от тях. Необходимо е обаче деликатно и обширно да анализирате развитията към вас. Влагайки разсъдък и ограничавайки страстите, ще подобрите успеваемостта си на работа. Усилията ви ще са благоприятствани от някои събития, само че главната заслуга за триумфите ви ще си е ваша. Ще ви бъдат отправени преференциални предложения, върху които няма потребност доста да се замисляте. Покупка на ново жилище или произведение на изкуството също са вероятни. Настроението ви ще е изменчиво, само че това значително ще се дължи на фактори отвън вас. За да повдигнете тонуса си, организирайте си сами развлечения.

 

Козирог
Няма да пропуснете да се възползвате от положителните благоприятни условия, които носи работата ви. Към новите си служебни задания ще пристъпите с готовност. Но и освен в специалността си, във всяка друга сфера пламенно ще отмятате задължения. Всичко ще ви спори и ще се чувствате като че ли сте владетел на света. Сега е вашето време, шансът ще е с вас на всички места, 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Финансите ви ще порастват с бързи темпове вследствие реализациите на печеливши покупко-продажби. Е, допустимо е в избран миг да изпитате отмалялост, само че тя ще е сладка. Напрежението по никакъв метод няма да окаже влияние върху настроението и атмосферата край вас. И въпреки всичко, пийте си постоянно витамините, те са скъп асистент в битката със напрежението.

 

Водолей
Периодът ще стартира нерешително за вас. Ще ви водят спорни упоритости, ще ви изпълват разнообразни усеща. В последна сметка обаче ще дадете приоритет на дилемите, които въздействат на финансовото ви богатство. Съсредоточете се върху потребните си познанства, върху съдействия, които биха могли да се окажат значими за развиването на професионалната ви кариера. В типично собствен жанр прагматично ще разширявате сферата на ползите си и ще четете доста. Наученото в този момент ще ви помогне в бъдеще, ще ви донесе и доста пари. Новости от персонален темперамент ще вършат живота ви по-интересен, които напълно не значи слънчев. Внимавайте по какъв начин, къде и с кого флиртувате, с цел да си нямате неприятности. Последното важи най-много за обвързаните.

 

Риби
Изобщо няма да ви пука какво е мнението на близките за вас и делата ви. Ще пристъпвате към работата си с огромна убеденост. Имате какво да покажете – познания, умения и опит, и това ви дава самочувствие да се изявите по метод, който смятате за верен. За да е сполучлив бизнесът ви, заложете на положителната реклама и на усъвършенствания в учредителен проект. Помислете и по какъв начин да помогнете на сътрудниците си да се стимулират, с цел да реализират и те вашите триумфи. Повечето ви каузи ще водят до положителни резултати, само че при някои няма да са светкавични. Ще има и изненади, което изисква да сте готови във всеки един миг. Нищо от протичащото се няма да е непостижимо за вас. При краткотрайни компликации запазете наличие на духа и си кажете: „ Всеки проблем има решение “ – поучава Алена.

 

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР