Apple Watch със сигурност измина дълъг път през последните години,

...
Apple Watch със сигурност измина дълъг път през последните години,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от следващия смарт часовник на Apple

Apple Watch сигурно измина дълъг път през последните години, изключително що се отнася до опциите му за следене на здравното ни положение. Последният модел Apple Watch Series 4 се предлага със датчик за сърдечен темп, който прави проби с електрокардиограма и може да помогне за установяването на несиметричен пулс, написа Business Insider.

Новият програмен продукт за Apple Watch тази есен, който ще бъде разполагаем и за по-старите модели, ще има няколко усъвършенствания, насочени към по-здравословния живот, като да вземем за пример опцията за следене на индикаторите по отношение на женското здраве.

Ето и взор към упованията от идващия Apple Watch, който може да дебютира септември, в случай че компанията следва досегашния график на представянията на новите си модели.

Проследяване на съня

Сънят е един от главните индикатори за здравето, който Apple Watch към момента не може да наблюдава, само че упованията са това да се промени скоро. Kомпанията тества тези благоприятни условия за бъдещите си версии на смарт часовника, съгласно Bloomberg.

Toва е функционалност, която доста от съперниците на Apple Watch оферират от години. Fitbit устройствата могат да наблюдават индикатори, като да вземем за пример какъв брой време сте спали и какъв брой време сте прекарали в лек, бездънен сън или сте имали нарушавания на съня.

Възможно е обаче технологията да не дебютира в тазгодишния модел, а в идващия.

Нов модел с керамичен корпус

Компанията отстрани опцията за Apple Watch с керамичен корпус, като спря първокласния модел Apple Watch Edition от каталога си през 2018 година

Сега има късмет компанията да вкара още веднъж подобен модел.

Анализаторът от TF International Securities Минг-Чи Куо, който е прочут с това, че прави точни прогнози за идните артикули на Apple, съобщи през февруари, че чака да види нов дизайн на керамични корпуси, съгласно MacRumors.

Apple употребява керамика на гърба на Apple Watch Series 4, само че в случай че Куо познае, тя може да играе по-голяма роля в дизайна на идващия часовник.

Очаквано показване през септември

От 2015 година насам Apple Watch показват всяка година нов модел по тази причина и се чака тази година същото. Компанията нормално афишира новите си часовници и телефони на Световната си конференция през септември.

Миналата година да вземем за пример показаха iPhone XS, XS Max и XR, дружно с Apple Watch Series 4, на 12 септември.

През 2017 година дебютираха iPhone X, 8 и 8 Plus и Apple Watch Series 3 още веднъж в един и същи ден.

Обновен процесор

Apple нормално модернизира продуктите си, тъй че се чака усъвършенствания в часовника и тази година. Миналогодишните Apple Watch Series 4 са работили с процесор S4 на Apple, който съгласно компанията е до два пъти по-бърз от S3 в предходната серия.

Последен модел програмен продукт

По време на Световната си конференция за разработчици през юни (WWDC) Apple показа новия си програмен продукт за Apple Watch наименуван watchOS 6.

От компанията обявиха, че актуализацията на софтуера ще има нови функционалности като собствен магазин за приложения и нови индикатори за благосъстоянието като да вземем за пример здравето на слуха.

Той ще бъде наличен за моделите вариращи от първата до четвъртата серия и в случай че Apple започва серия 5, евентуално ще бъде по дифолт на смарт часовниците от серия 6.
 Направиха часовник за $26 900, който наподобява тъкмо като Apple Watch
Направиха часовник за $26 900, който наподобява тъкмо като Apple Watch

Продуктът е в лимитирана серия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР