DigitalТехнологията Wi-Fi 6 предлага редица подобрения, но все още се поддържа

...
DigitalТехнологията Wi-Fi 6 предлага редица подобрения, но все още се поддържа
Коментари Харесай

Какви подобрения ни очакват в технологията WI-Fi 7

Digital

Технологията Wi-Fi 6 предлага редица усъвършенствания, само че към момента се поддържа от прекомерно дребен брой устройства на пазара. В идващите месеци ни чака премиерата на повече нови смарт телефони, преносими компютри и нахлуване на мрежово съоръжение с този стандарт. Въпреки това експертите на организацията Wi-Fi Alliance към този момент са почнали усилена работа над над идната версия на технологията, съобщи CNet.

Следващата версия на известния безжичен стандарт разумно ще се споделя Wi-Fi 7, като упованията са да усъвършенства безусловно всеки аспект в работата на Wi-Fi 6. Maксималната скорост за трансфер на информация ще доближи до 30Gbps, което ще подсигурява още по-впечатляващи благоприятни условия за стрийминг на мултимедия и доста по-голям обсег на деяние от актуалната версия на технологията.

Официалната премиера на първите устройства с Wi-Fi 7 надали ще стане факт преди 2024г. Това е задоволително дълъг интервал от време, с цел да се изчистят техническите спецификации и да се отстранят възможни проблеми. Специалисти от Qualcomm, които подкрепят развиването на технологията показаха убеденост, че скоро ще станем очевидци на обстановка, в която безжичния достъп до интернет е по-бърз от кабелния.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР