В условията на извънредно положение в страната, вследствие на COVID-19,

...
В условията на извънредно положение в страната, вследствие на COVID-19,
Коментари Харесай

„Инвестбанк“ АД с важни мерки за облекчаване на всеки кредитополучател, ето какви са те

В изискванията на изключително състояние в страната, в резултат на COVID-19, „ Инвестбанк “ АД подхваща следните ограничения: ползва облекчена процедура за разглеждане предоговарянето на кредитни артикули за физически и юридически лица, в сходство с съответните потребности на всеки кредитополучател.

По тази процедура, физическите лица с заеми в банката могат да предоговорят изискванията по ипотечни и потребителски заеми, заем овърдрафт, в това число овърдрафт по кредитна карта, като употребяват гратисен интервал по главница за период до 12 месеца.

За юридически лица, осъществяващи активност в мощно засегнатите браншове, избрани от държавното управление, „ Инвестбанк “ АД дава до 12-месечно облекчение по всички типове заплащания на главница. Срокът може да надвиши 12 месеца в случаи, когато бизнесът е със сезонен темперамент и/или възобновяване му изисква по-дълъг период за нормализиране на паричните потоци.

Кредитополучателите ще могат да изискат отсрочване на вноските по заемите, посредством позвъняване по телефон към своя кредитен съветник и изпращане на искане по електронен път.

В създалата се спешна обстановка, „ Инвестбанк “ АД остава покрай своите клиенти посредством облекчение на финансовата им тежест и оказване на поддръжката, от която имат потребност. Банката ще приложи самостоятелен метод за идентифициране и угаждане потребностите на всеки кредитополучател.

За спомагателна информация по отношение на опцията за предоговаряне на заем, клиентите на „ Инвестбанк “ АД могат да се обадят на националния телефон 0700 12 555 или на 17 555. Винаги до теб!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР