Сериозен инцидент е претърпяла София Георгиева с велосипеда сиСериозен инцидент

...
Сериозен инцидент е претърпяла София Георгиева с велосипеда сиСериозен инцидент
Коментари Харесай

Известна певица се изпотроши с колело и обяви, че ще съди Община Перник

Сериозен случай е претърпяла София Георгиева с велосипеда си

Сериозен случай е претърпяла певицата София Георгиева. Перничанката е паднала, до момента в който е карала велосипед в родния си град. Наранила е главата си, има и голяма синина вдясно под ребрата. За случилото се арт дамата описа в профила си във Facebook, видя Блиц.

„ Замислих се, че преди идно значимо за мен събитие ме сполетява неволя. Скоро претърпях злополука, ден преди премиерата на втория ми албум. Онзи ден се размазах с колелото, дни преди фотоси на видеото към пилотния сингъл ``Пътя към теб`` и едвам не си разцепих главата като любеница, а тялото ми е мораво.

Подобни злочестни събития си ме съпровождат от години. ``Да мрат душманите``, споделят хората, аз споделям, че одобрявам тези събития като знак за триумф, и че могат да си ми пращат ``благословийки`` и да се пънат от завист, колкото си желаят ”, написа София.



Малко по-късно певицата показа с почитателите си, че след случая обмисля да съди Община Перник за неимуществени вреди. „ Плащам си налози с цел да се движа безвредно. Не съм длъжна да помня всеки трап в асфалта, както и да се вайкам, че ВИК не са си запълнили рова ”, изясни Георгиева, прецизира Trafficnews.bg.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР