Главният прокурор Иван Гешев предупреди в профила си в Туитър,

...
Главният прокурор Иван Гешев предупреди в профила си в Туитър,
Коментари Харесай

Иван Гешев предупреди, че чисти България

Главният прокурор Иван Гешев предизвести в профила си в Туитър, че няма да допусне страната ни да бъде бунище. " Чистим България ", похвали се шефът на държавното обвиняване. Поводът е следствие на профилираната прокуратура, което откри в района на бивше Трудово-кооперативно земеделско стопанство край Червен бряг голямо количество боклуци с неуточнен генезис.

Преди две седмици станало ясно, че площадката на бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство е употребена за незаконно депониране на боклуци и се откри, че е допустимо част от тях да са заровени. На място са наблюдаващите прокурор по следствието, по което са обвинени някогашния зам.-министър на екологията Красимир Живков и предприемачите братя Бобокови, той като има данни, че нелегално заровените боклуци може да свързани с компании на предприемачите и с противозаконната активност на уличените като участници в проведена незаконна група, оповестява Българска национална телевизия.

Заради риск за здравето на хората, районна е отцепен. Възможно било част от отпадъците да са радиоактивни и на място има екипи, които непрекъснато да замерват радиоактивността. " Наскоро един политик съобщи, че бизнесът напускал България. Ако тези „ предприемачи “ са хората, които тровят земята и въздуха на нашите деца, да отпътуват, единствено че преди този момент ще създадем всичко допустимо, да бъдат наказани ", написа Гешев в Туитър.

Наскоро един политик съобщи, че бизнесът напускал България. Ако тези „ предприемачи “ са хората, които тровят земята и въздуха на нашите деца, да отпътуват, единствено че преди този момент ще създадем всичко допустимо, да бъдат наказани. Няма да позволи страната ни да бъде бунище! #ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ! pic.twitter.com/Q7cwRKZTvo
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) July 1, 2020
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР