Зинедин Зидан е обсебен от възможността неговият Реал Мадрид да

...
Зинедин Зидан е обсебен от възможността неговият Реал Мадрид да
Коментари Харесай

Зидан гласно към Перес: Искам Погба за новия сезон!

Зинедин Зидан е захласнат от опцията неговият Реал Мадрид да закупи полузащитника Пол Погба и не стопира да упорства за тази договорка пред притежателя на клуба. „ Лос бланкос” се намират в доста „ заето” лято, откакто към този момент си осигуриха услугите на петима футболисти преди старта на новия сезон. Яростта, събрана от миналата акция, царува тягостно над „ лос меренгес”, само че все пак над 50 хиляди индивида приветстваха най-скъпата нова покупка – Еден Азар, на стадиона на Реал.

Въпреки закупуването на белгийския плеймейкър Зинедин Зидан продължава с опитите да вземе и халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Зидан персонално се е съветвал с Флорентино Перес, гласно заявявайки, че желае френският футболист да дебаркира на „ Сантиаго Бернабеу” преди старта на идващия сезон. 26-годишният футболист на Юнайтед нееднократно е споделял, че мечтае да бъде управителен от Зинедин Зидан.

Ман Юнайтед заплати за услугите на Погба 89 милиона паунда на Ювентус, като „ алените дяволи” не биха се разделили с играча за по-малка от тази сума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР