Според злите езици на Острова, след като Меган Маркъл е

...
Според злите езици на Острова, след като Меган Маркъл е
Коментари Харесай

Жестоко предателство за Меган Маркъл, ще я съсипе

Според злите езици на Острова, откакто Меган Маркъл е сключила брак с принц Хари, актрисата се е трансформирала доста, а метаморфозата не е била позитивна.

Преди дни английската телевизионна водеща Лизи Кънди отсече: „ Меган се е трансформирала в същински манипулатор. ”



В предишното Лизи и Меган са били доста близки, те са били приятелки от години. Кънди обаче реши да разкрие какви са връзките им сега и по този начин нанесе тежък удар с думите си по херцогинята на Съсекс. Това тя направи в ефир в телевизионно предаване.

Лизи подлага на критика Маркъл по време на изявление, което бе излъчено в австралийско телевизионно шоу с дълготрайност тъкмо 60 минути.

Водещата от дребния екран съобщи, че е била близка другарка с Маркъл, само че е видяла „ другата й страна ”. Това се показало откакто Меган станала член на английското кралско семейство.

„ Когато я срещнах, даже не знаех, че е известна. Бях на мнение, че е доста занимателна. Бе другарски настроена и искаше да угоди на всички, без значение дали става въпрос за другари, почитатели или даже фотографи. Тя постоянно си правеше селфита с хора, които я молеха и обожаваше да се усмихва ”, спомни си Лизи.

Според телевизионната водеща Маркъл постоянно се е увличала по Англия и се е надявала да си хване мъж именн от там.



„ Тя сподели, че желае гадже звезда, само че даже и в най-смелите си фантазии не си е представяла, че ще се омъжи точно за принц Хари. Мисля, че Меган обаче към този момент е момиче, което е превъзходен манипулатор. Видях и другата й страна, споделям ви, приказвам от опит ”, добави Кънди.

„ Вярвам, че Меган към момента може да се промени и да се върне към остарялото си „ Аз ”. Бих желала да стане идната принцеса Даяна и мисля, че тя може да го реализира. Даяна се грижеше за другите, а Меган... тя се грижи единствено и само за себе си ”, прибавя Лизи.

Трябва да отбележим, че шоуто, в което бе обсъждана херцогинята на Съсекс, е остро подложено на критика от обществото. Мнозина считат, че то е „ жълто ”, „ жестоко ”, „ вулгарно ” и „ расистко ”.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР