Най-скъп у нас излиза плажът на къмпинг “Градина, втора част.

...
Най-скъп у нас излиза плажът на къмпинг “Градина, втора част.
Коментари Харесай

Ето на кои плажове по Черноморието "резачката" е най-яка и почивката излиза солено

Най-скъп у нас излиза плажът на къмпинг “Градина ”, втора част. Там за чадър плащаме 8 лева, а за шезлонг - още 6 лева Това демонстрира лист с цените на плажните такъми, оповестен на уеб страницата на Министерство на туризма, написа " Труд ". За да доближат до информацията, налична единствено на български език, туристите би трябвало много да поровят, тъй като файлът е прикачен към една от новините на страницата и не се открива елементарно.

В същото време интерактивната карта на уеб страницата, която би трябвало да е в помощ на екскурзианта, не демонстрира настоящите цени, а такива от предишни сезони. За сметка на това я има и на британски език.

Най-скъпо е на част от линията на къмпинг Градина - където са трите прилежащи дървени плажни бара и учебните заведения за кайтсърфинг. Като на същата в съседство, както и на прилежащия плаж на същия къмпинг цените са по 3 лева за чадър и за шезлонг.

Сред по-скъпите линии са двата плажа на “Топола ” край Каварна, на които чадърите са по 7,50 лева, а шезлонгите по 5 лева На “Стамопуло-перла ” край Приморско чадърът е 6 лева, а шезлонгът - 7,50 лева Само 25 от общо 109 линии са безвъзмездни. На две от тях изобщо няма чадъри и шезлонги - на “Рибарски ” и на “Минерален басейн-юг ” във Варна.

На 23 плажа чадърите и шезлонгите са безвъзмездни, като те са най-вече на южното Черноморие. Това са “Шкорпиловци-юг ”, “Обзор-юг ”, “Козлуга ”, “Бургас-север ”, “Бургас-централен ”, “Росенец-север ”, “Каваци-север ”, “Каваци-юг ”, “Дюни-юг ”, “Приморско-централен ”, “Къмпинг Нестинарка ”, “Елените-2 ”, “Делфин ”, “Ахелой ”, “Атанасовска коса-част1 ”, “Дюни ”, ММЦ-Приморско, “Къмпинг-юг ”, “Мечата дупка ”, “Лозенец ”, “Попски плаж-север ”, “Царево-централен ” и “Къмпинг Делфин ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР