Няма нормален човек в света, който ще си напълни чекмеджето

...
Няма нормален човек в света, който ще си напълни чекмеджето
Коментари Харесай

Ето защо компроматите срещу Борисов са абсурдни

" Няма естествен човек в света, който ще си изпълни чекмеджето с пари и злато. Това не е съществено. За фон - и револвер от горната страна. Напълно нагласена история ", сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 основният редактор на " Труд " Петьо Блъсков. Той разяснява тематиката с компроматите против премиера Бойко Борисов.

" Защо плащаме налози на контраразузнаването ", риторично попита журналистът.

" Имаме шпионаж против българския министър председател. Това е в компетенциите на контраразузнаването. Премиерът е подложен на шпионаж от много време. Това демонстрират аудиозаписите ", добави основният редактор на " Труд ". Той беше безапелационен, че казусът с достъпа до " Секвоя " е безспорен професионален шпионаж и опит за надзор посредством компромати.

Блъсков позволи, че предварителни избори може и да има, само че предвижда, че ГЕРБ още веднъж ще ги завоюва.

" Демокрация е, би трябвало да има митинги понякога. Не е хубаво това, че те се самоубиват с тези блокажи на кръстовищата, тъй като жителите на София се нервират, тези, които са на моста, не са жителите на София. Не е морално да се изземват правата на другите жители, дано се замислят дали тези, които блокират кръстовищата, не са най-големите провокатори на митинга ", разяснява Блъсков митингите в столицата и в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР