След успеха с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар

...
След успеха с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар
Коментари Харесай

Енгибаров: Теренът в Тополи не ставаше за футбол, но си свършихме работата

След триумфа с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази отчаяние от положението на тревното покритие на стадиона на тополци, само че и удовлетворение, че са си свършили работата.

Ето какво сподели за „ Петел ” Енгибаров: „ Теренът в Тополи бе неприятен и не ставаше за фубол, само че хубавото е, че се приспособихме към него. От такива мачове обаче никой не печели, откакто няма условия за футбол и не може да се разиграва топката.

През първото полувреме да вземем за пример Румен Николов отклони топката с глава и виждахме по какъв начин тя влиза във вратата, само че отскочи от бабуна и излезе в навън. Към края пък Севдалин Стайков искаше да почисти кълбото, само че то отново се оклони от бабуна, прескочи го и отиде към техен състезател, който понижи резултата.

Въпреки че по обясними аргументи преобладаваше битката на терена, ние имахме предимство и създадохме задоволително положения за гола и през двете полувремена. Свършихме си работата и справедливо победихме. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР