Тами Ейбрахам се завърна в състава на Челси, отбеляза поредния

...
Тами Ейбрахам се завърна в състава на Челси, отбеляза поредния
Коментари Харесай

Ейбрахам върна Челси на пътя на победите

Тами Ейбрахам се завърна в състава на Челси, означи следващия си гол и лондончани се върнаха на пътя на успехите. Тимът на Франк Лампард завоюва с 2:1 семейството си на Астън Вила. Ейбрахам откри резултата в 24-ата минута, само че малко преди почивката Трезеге изравни. Мейсън Маунт донесе триумфа на " сините " с попадение при започване на втората част.

Челси записа победа след две следващи загуби в шампионата. Тимът продължава да е на четвърта позиция, като има задатък от шест точки пред петия Уулвърхамптън. Вила е 15-и, на точка над зоната на изпадащите.

Лондончани преобладаваха през цялата среща, като пропуснаха благоприятни условия да решат мача по-рано. Ейбрахам, който пропусна загубата от Уест Хам заради травма, се разписа след удар с глава. За него това беше 11-и гол в шампионата от началото на сезона. Нападателят показва почитание към противника и не се зарадва на гола. Миналия сезон Тами игра като преотстъпен в Астън Вила. Той означи 25 гола в Чемпиъншип, а престоят му на " Вила Парк " способства доста за развиването му.

FULL-TIME Chelsea 2-1 Aston Villa

Abraham and Mount both find the net to overcome a lively Aston Villa#CHEAVL pic.twitter.com/6EIvHxsomA
— Premier League (@premierleague) December 4, 2019
Заслугите на нападателя не се изчерпаха с гола. Той асистира на Маунт за второто попадение на Челси в мача. Ейбрахам на два пъти бе покрай още един гол, а Вилиан удари греда от фаул.

Вила рядко стигаше до вратата на противника, а и самият изравнителен гол падна с доза шанс, защото Трезеге не съумя да овладее топката добре в наказателното поле и я добута до мрежата.

ЧЕЛСИ - АСТЪН ВИЛА 2:1
1:0 - Ейбрахам (24)
1:1 - Трезеге (41)
2:1 - Маунт (48)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 15 кръг, сряда 4 декември  Челси 2:1краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР