Хасково. “В България има постоянен недостиг и глад за специализирани

...
Хасково. “В България има постоянен недостиг и глад за специализирани
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цветелина Пенкова,БСП: Ще се борим за по-добри условия на образование

Хасково. “В България има непрекъснат дефицит и апетит за профилирани фрагменти и за положителни служащи ”. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова на среща с жители в Хасково, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По думите й даже и тези, които имат предпочитание да останат и да се осъществят тук, нямат тази опция тъй като просветителната ни система не дава отговор на потребностите на стопанската система. “Ние дружно ще се борим за по-добри условия на обучение, да заздравим връзката сред бизнеса и просветителните институции и да създадем удобна среда за тези, които желаят да се осъществят не просто в България, а в родните си места - при техните фамилии ”, сподели още тя.
Емил Георгиев : С Елена Йончева отпред, без подозрение, ще спечелим
„ С Елена Йончева отпред, без подозрение, на 26-ти май, с номер18, ще спечелим евроизборите ”, съобщи претендентът за евродепутат Емил Георгиев. По думите му, след загубата, Борисов няма да има различен избор с изключение на да подаде оставка. Според него единствено по този начин ще се освободим от шайката, която ограбва и унищожава страната ни.
По-рано денем Цветелина Пенкова и Емил Георгиев, дружно с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, лидера на листата Елена Йончева, народните представители от района Виолета Желева и Никола Динков и зам.-председателя на ПГ на Българска социалистическа партия за България и член на ИБ на Българска социалистическа партия Крум Зарков, посетиха Областния избирателен щаб в града и се срещнаха с жители на основната улица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР