Допълнително до 10 млн. лева дава държавата на МВР за

...
Допълнително до 10 млн. лева дава държавата на МВР за
Коментари Харесай

Държавата дава до 10 млн. лева допълнително за договори за издаване на лични документи

Допълнително до 10 млн. лв. дава страната на Министерство на вътрешните работи за тази година, за заплащания по контракти " за осъществяване на действия, свързани с издаването на българските персонални документи ". Това реши държавното управление.
Освен това, на ВМА и Изпълнителна организация " Военни клубове и военно-почивно дело " ще бъдат дадени 105 300 лв.. Средствата са нужни за възобновяване на осъществени разходи  за нормативно регламентирани действия и услуги на правоимащи лица по член 4, т. 4 от Закона за ветераните от войните на Република България и по член 16 от Закона за военноинвалидите и военнопострадалите.
Правителството утвърди също по този начин спомагателни разноски по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2020 година за погашение на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическа интензивност, физическо образование, спорт и спортно-туристическа активност на държавните спортни учебни заведения за бюджетната 2020 година. Финансовите средства, нужни за подкрепяне на физическа интензивност, физическо образование, спорт и спортно-туристическата активност в държавните спортни учебни заведения за бюджетната 2020 година в размер на 7 425 лева, са в границите на разчетените за тази активност в централния бюджет средства за 2020 година С признатото държавно разпореждане ще се извърши смяна по бюджета на Министерството на младежта и спорта за актуалната година.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР